Web Analytics

PNL Argeș – Jurnal de campanie în sudul județului

de | 14.11.2020 10:45 | Actualitate

 

Echipa de campanie a PNL Argeș, împreună cu candidații Adrian Miuțescu, Gelu Tofan și Adina Damaschin, pentru Camera Deputaților și Marius Postelnicescu, pentru Senat, au fost ieri în sudul județului, în comunele Ungheni, Miroși și Căldăraru.

Argeșenii din sudul județului se confruntă cu lipsuri majore, candidații PNL Argeș prezentând soluțiile pe care Guvernul Orban le are pentru a le îmbunătăți condițiile de viață. În comuna Miroși, de exemplu, este nevoie de alimentare cu gaze, mai ales în condițiile în care branșarea la rețea este acum gratuită.

Citește și

CANDIDAŢII PNL ARGEŞ SE IMPLICĂ PENTRU A PĂSTRA ARGEŞUL SĂNĂTOS

 

PNL și-a propus să dubleze în următorii ani numărul gospodăriilor din țară branșate la rețeaua de gaze. Argeșenii din Miroși au nevoie de încă un bancomat, pentru a nu se mai face aglomerație, iar în comuna Ungheni e nevoie urgentă de un dispensar și de un cămin cultural.

 

Candidații PNL Argeș au discutat cu cetățenii, spunându-le că doar prin susținerea economiei și dezvoltarea agriculturii se pot oferi soluții sustenabile pentru ei.

 

Administrația liberală din comuna Căldăraru va avea tot sprijinul Guvernului, fiind nevoie de o majoritate de dreapta în Parlament, pentru ca zonele precum sudul județului Argeș să beneficieze de investiții masive în drumuri, alimentare cu gaze, canalizare și apă potabila. Reușim împreună!

Realizat de Asociaţia Jurnalul de Argeş la comanda PNL Argeş, CMF: 11200025

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii