Piteşti – Oraşul Cântecului Francofon

de | 8.04.2015 11:21 | Cultură

De Florii, a fost o adevărată feerie de flori și muzică la Teatrul Al. Davila, acolo unde Alianța Franceză Pitești a organizat Gala celei de-a IV-a ediții a Festivalului Cântecului Francofon „Bonjour, Jeunesse !”. Sala teatrului a fost plină până la refuz. În festival au cântat și încântat 21 de concurenți din Pitești, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș. 
Concursul în sine a fost un adevărat regal muzical, fapt ce a făcut ca sarcina juriului să fie una foarte grea. La final, Marele Premiu a fost obținut de Diana Ștefănescu. Au fost acordate cinci Premii I pentru Ionuț Bădulescu, Bianca Oprea, Bugan Alexandru și Vlad Vitan, Ana Maria Bălan și Andreea Valentina Georgescu. 
În cadrul Galei Festivalului Cântecului Francofon „Bonjour, Jeunesse!” au susținut recitaluri speciale Elena Popescu, câștigătoarea trofeului la ultima ediție și artista franceză Mary* L’Astérisque.
Mai trebuie spus că în sală au fost invitați de marcă, în frunte cu Christophe Gigaudaut, directorul Institutului Francez din România, Constantin Stroe – președintele ACAROM și Luc Nenon – director general Leoni.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii