Web Analytics
scris miercuri, 08.04.2015

Piteşti – Oraşul Cântecului Francofon

De Florii, a fost o adevărată feerie de flori și muzică la Teatrul Al. Davila, acolo unde Alianța Franceză Pitești a organizat Gala celei de-a IV-a ediții a Festivalului Cântecului Francofon „Bonjour, Jeunesse !”. Sala teatrului a fost plină până la refuz. În festival au cântat și încântat 21 de concurenți din Pitești, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș. 
Concursul în sine a fost un adevărat regal muzical, fapt ce a făcut ca sarcina juriului să fie una foarte grea. La final, Marele Premiu a fost obținut de Diana Ștefănescu. Au fost acordate cinci Premii I pentru Ionuț Bădulescu, Bianca Oprea, Bugan Alexandru și Vlad Vitan, Ana Maria Bălan și Andreea Valentina Georgescu. 
În cadrul Galei Festivalului Cântecului Francofon „Bonjour, Jeunesse!” au susținut recitaluri speciale Elena Popescu, câștigătoarea trofeului la ultima ediție și artista franceză Mary* L’Astérisque.
Mai trebuie spus că în sală au fost invitați de marcă, în frunte cu Christophe Gigaudaut, directorul Institutului Francez din România, Constantin Stroe – președintele ACAROM și Luc Nenon – director general Leoni.
Denis Grigorescu

Piteşti – Oraşul Cântecului Francofon

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...