Web Analytics
scris vineri, 24.03.2023

Pitești. Intervenție de urgență a ambulanței în centru! O personalitate a avut nevoie de îngrijri

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a intervenit prompt vineri, 24 martie, în jurul orei 10.30, în centrul municipiului Pitești. O mare personalitate a orașului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pitești. Intervenție de urgență a ambulanței în centru! O personalitate a avut nevoie de îngrijri

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Da, eram incontrolabil, dar demonstram cum poate fi o Poliţie corectă!”

Ce s-a întâmplat. Sergiu Rizescu, președinte interimar la nivel național al Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, a suferit un accident. S-a împiedicat în sediul unei agenții bancare de la parterul „Mobilux” și a căzut, lovindu-se la cap. A primit îngrijiri medicale și, după o jumătate de oră, a ieșit însoțit de două dintre angajatele băncii.

Își revenise oarecum și, personal, l-am însoțit până la sediul AFDPR Argeș, aflat în apropiere. „E prima dată când mi se întâmplă așa ceva” – ne-a mărturisit dl. Rizescu, fostul deputat, aflat la vârsta de 90 de ani, spunându-ne că activitatea sa de la sediul AFDPR din București îl solicită destul de mult.

Îi dorim multă sănătate!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *