Web Analytics

Piteşteanca Dana Chera revine în televiziune! S-a angajat la Etno TV

de | 15.01.2022 10:29 | Actualitate

Piteșteanca Dana Chera, fostă Grecu, revine la televizor! De data aceasta la postul de televiziune Etno TV. Postul de muzică populară se transformă acum într-un canal generalist şi va avea şi o componentă informativă. Jurnalistac Dana Chera – cunoscută mai ales pentru prestațiile de la postul Antena 3 – o să realizeze un talk-show despre cazuri sociale și politice în prime-time, de la 20.00 la 22.00, de două ori pe săptămână. A doua emisiune o să fie una de weekend despre wellbeing, potrivit stiripesurse.ro.

CITEŞTE ŞI: Examinatori din Vâlcea la examenul de permis auto, în Argeș

Dana Chera: „Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este „alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor. Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii.

CITEŞTE ŞI: Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă. Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă”, a spus realizatoarea TV.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii