Web Analytics

Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

de | 15.01.2022 09:48 | Actualitate, Politica si Administratie

Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie, acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, constituire a unui grup infracţional organizat şi instigare la abuz în serviciu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, Tribunalul Bucureşti respingând cererea procurorilor privind arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis în noaptea de vineri spre sâmbătă luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul fostului primar Marian Vanghelie şi al altor şapte persoane învinuite în dosarul în care este implicat.

CITEŞTE ŞI: 15 ianuarie – Ziua Wikipedia

Învinuiţii au fost duşi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi în două loturi. În timp ce fostul primar al Sectorului 5 şi restul persoanelor audiate de magistraţi odată cu el au fost puşi sub control judiciar, faţă de alte şase persoane au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile, relatează news.ro.
Sentinţa Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs. Anchetatorii ceruseră Tribunalului Bucureşti arestarea edilulului. DNA a transmis oficial, vineri, că procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, a 13 inculpaţi în dosarul achiziţiilor de la Economat Sector 5 La data comiterii faptelor toţi aveau funcţii.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole