Examinatori din Vâlcea la proba practică de permis auto, în Argeș

de | 15.01.2022 10:01 | Actualitate, Home

O echipă de 8 examinatori din județul Vâlcea participă astăzi la proba practică a examenului pentru permis, în Argeș. Polițiștii lucrează alături de cei din județul nostru în urmă unei colaborări pe care am reușit să o stabilim cu Prefectura Vâlcea.

Demersul a fost făcut pentru a se reduce timpul de așteptare pentru cei care trec de proba teoretică și apoi așteaptă și câteva luni ca să își arate cunoștiințele la volan.

Citește și Continuă amenzile în Argeș ca urmare a purtării necorespunzătoare sau nepurtării măștii de protecție

“Vreau să fiu clar, echipa de la Vâlcea este detașată în județul nostru în acest weekend. Examinatorii nu vor fi permanent alături de cei din Argeș.

Îi mulțumesc prefectului județului Vâlcea, Sebastian Fârtat pentru sprijinul acordat și polițiștilor vâlceni care au acceptat să ne vină în sprijin.

Încercăm în continuare să găsim alte soluții pentru a rezolva această situație care s-a creat în timp și este nevoie tot de timp pentru a aduce programările la o perioadă decentă.”, a transmis, în aceasta dimineață, prefectul Radu Perianu.

Acest articol este despre: arges,examinatori,permis auto,radu perianu

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus
Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de...

Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei
Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează lucrări de reamenajare la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Victoriei pentru a mări suprafața spațiului verde. Citește și:Simona Bucura-Oprescu: „De pe Dealul Sasului pot fi...

345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș
345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 5,83 (ieri 5,49) -persoane internate la ATI: 23 (ieri 23) -persoane internate...