„Piaţa muncii de la A la Z”, un proiect de jumătate de milion de euro

de | 24.02.2011 11:25 | Politica si Administratie

Vinerea trecută, firma câmpulungeană  SERCOP ADN, patronată de inginerul Ion Pătrăşcan, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, a lansat proiectul „Piaţa muncii de la A la Z”. Este vorba de un proiect cu finanţare europeană, în valoare de o jumătate de milion de euro şi cu o contribuţie de numai 5% din partea SERCOP ADN.
„Proiectul are ca obiectiv general facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Regiunea Sud Muntenia. Proiectul nostru va dezvolta şi promova un sistem inovator integrat de inter-relaţionare între cererea şi oferta pieţei forţei de muncă din regiune. „Piaţa muncii de la A la Z”, aşa se cheamă proiectul nostru, se adresează persoanelor inactive, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, şomerilor de lungă sau scurtă durată. Prin intermediul acestui proiect firma noastră îşi va diversifica domeniul de activitate, acreditându-se ca furnizor de formare profesională continuă la CNFPA”, a declarat Elena Pătrăşcan, manager de proiect în cadrul firmei SERCOP ADN.
Dintre cei invitaţi la lansarea proiectului, i-am remarcat pe directorul executiv al CCI Argeş, Ion Căpăţână, pe deputatul Sorin Buta, pe viceprimarul Liviu Ţâroiu, dar şi pe reprezentanţii AJOFM Argeş şi Dâmboviţa, precum şi mai mulţi funcţionari din primăria Câmpulung. Gazdele, familia Pătrăşcan, au ţinut să sublinieze că acesta este doar începutul derulării unor proiecte cu finanţare europeană nerambursabilă menite să sprijine mediul de afaceri din Câmpulung şi zona Muscel, dar şi să contribuie la creşterea calităţii vieţii în cadrul comunităţii locale. 
(Ioana Ştefan)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed