„pH – cheia sănătăţii” – o carte… sănătoasă pentru oameni

de | 9.10.2013 21:02 | Cultură

Săptămâna trecută, Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş a găzduit lansarea lucrării “pH – cheia sănătăţii”, autor Ion Marinescu. Ion Marinescu, inginer şi fost cadru didactic, trăieşte de 24 de ani în Austria, studiază şi cercetează acest domeniu din pasiune, iar lucrarea sa se adresează tuturor oamenilor care vor să trăiască sănătoşi şi să îmbătrânească frumos.
 „pH – cheia sănătăţii” este o carte sănătoasă pentru oameni care vor să fie în permanenţă sănătoşi şi citind această carte puteţi afla cum îşi poate omul menţine sănătatea toată viaţa, cum ne putem schimba stilul de viaţă şi mai ales, cum trebuie să ne alimentăm, pentru a fi permanent conectaţi corect la energia vitală.
„Am scris această carte pentru a conştientiza pe toată lumea fără studii medicale că printr-o conduită nouă în modul de a mânca şi a bea, prin renunţarea la unele obiceiuri care diferă de la popor la popor, putem să îmbunătăţim calitatea vieţii, ajungând la adânci bătrâneţi fără a ne îmbolnăvi”, a declarat autorul acestei cărţi, Ion Marinescu. Miruna Matei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii