Web Analytics

Petrecere, destindere şi voie bună la Ziua comunei Bogaţi

de | 1.09.2022 12:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

După doi ani în care nu s-a desfășurat din cauza pandemiei, duminică, 28 august 2022, a avut loc Ziua comunei Bogați. Petrecerea, destinderea și voia bună au fost cuvintele de ordine la sărbătoarea localității conduse de primarul Ion Gîrleanu.
Cetățenii localității au sărbătorit Ziua comunei, un bun prilej de a se întâlni cu toții, de a petrece, dar și o ocazie pentru ”Fiii satului” de a reveni acasă.
Cu această ocazie, alături de autoritățile locale a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, Marius Nicolaescu, care a punctat faptul că instituția Consiliului Județean Argeş a susținut și va susține, prin cofinanțarea proiectelor de infrastructură locală, dezvoltarea localității. Vicepreședintele Marius Nicolaescu i-a oferit primarului Ion Gîrleanu “Placheta de Excelență”, ca semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a comunității. La rândul său, în semn de apreciere, primarul Gîrleanu i-a acordat președintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă, o “Diplomă de Excelență”.

Citește și Primăria Bogați a achiziționat 90 de tablete pentru elevii cu situație financiară precară

De asemenea, alături de autorități și locuitorii comunei au fost prezenți și fostul premier al României Nicolae Văcăroiu, parlamentarii Nicolae Pavelescu, Simona Bucura-Oprescu, Cristina Stocheci, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu și primarii Gheorghe Stancu, de la Bascov, și Nicolae Velcea, de la Ștefănești.
Mai trebuie spus că Ziua comunei a fost și un bun prilej pentru ca familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, adevărate exemple în comunitățile locale, să fie premiate, iar ”Fiilor satului”, cei care prin realizările lor profesionale au dus numele localității chiar dincolo de granițele României, să li se confere titlul de ”Cetățean de Onoare”.

Cei care au participat la eveniment au avut parte de un târg cu de toate, parc de distracții pentru copii, dar și un spectacol artistic de excepție. ”Data de 29 august, pe lângă însemnătatea religioasă, este Ziua comunei Bogați. În acest an am sărbătorit-o duminică, 28 august. A fost un prilej de întâlnire și revedere între locuitorii comunei, dar și de destindere și voie bună. Acest eveniment a fost întotdeauna apreciat de cetățenii localității noastre în edițiile trecute, cu atât mai mult cu cât în ultimii doi ani nu a mai fost posibil, din cauza restricțiilor privind situația pandemică. Mulțumesc cetățenilor și oficialităților județene și naționale pentru prezenţă. La mulți ani, Bogați!”, a spus primarul Ion Gîrleanu.

Citește și Primăria Bogaţi a achiziţionat utilaje pentru reabilitarea tuturor străzilor

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *