Peste 4.000 de persoane au umplut Teatrul de vară cu ocazia Zilei Comunei Domneşti

de | 26.06.2014 19:36 | Actualitate

# Primarul Nicolae Smădu a făcut din nou o sărbătoare de nota 10. Ajunsă la cea de-a VI-a ediție, Ziua Comunei Domnești a fost și în acest an un real succes, iar drept dovadă stă prezența a peste 4.000 de persoane care au luat cu asalt Teatrul de vară cu ocazia acestui eveniment de referință pentru  această localitate. Programul artistic a fost unul de excepție, care a culminat spre seară cu un recital extraordinar marca Xonia. Berea rece și mititeii la grătar, precum și organizarea unei tombole pentru cetățenii Domneștiului au completat un tablou perfect pentru această sărbătoare intrată deja în tradiție. „Duminica trecută am sărbătorit cea de-a VI-a ediție a Zilei Comunei Domnești, eveniment la care au fost invitați toți cetățenii localității noastre, ne-a declarat Nicolae Smădu, primarul comunei Domnești. Cu toții au putut să se bucure de un program artistic de excepție susținut de Ansamblul Cetina din Domnești, Ansamblul Perlele Vâlsanului de la Mușetești, Ansamblul Ciobănașul de la Corbi, Grupul Vocal de la Berevoești, Doina Argeșului și Ansamblul Dorul, Doina Bascovului, Sanda Argint, Nineta Popa, Olguța Berbec, cunoscuta cântăreață de muzică folk Magda Puskas, formația Natural de la Curtea de Argeș și am încheiat spectacolul cu Xonia. De asemenea, am acordat mai multe diplome de suflet apropiaților și prietenilor noștrii, iar în acest an ceva special a fost acordarea titlului de fiu al Domneștiului dlui Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș.

În altă ordine de idei, trebuie să menționăm că am organizat și o tombolă cu premii pentru locuitorii comunei Domnești, unde s-au acordat două televizoare color și un DVD. Una peste alta, consider că evenimentul a fost unul reușit mai ales după numărul celor prezenți, aproximativ 4.000 de persoane. Invitații împreună cu localnicii s-au ospătat cu mici, cu bere și alte produse specifice localității noastre. Cu această ocazie vreau să le urez cetățenilor comunei Domnești multă sănătate, La Mulți Ani și să ne întâlnim cu bine și la cea de-a VII-a ediție a zilei comunei noastre”.
Printre invitații speciali ai primarului Nicolae Smădu care au onorat cu prezența la această manifestare menționăm pe Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș, pe Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitești, deputatul Radu Vasilică, senatorul Șerban Valeca sau deputatul Mihai Deaconu.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii