Web Analytics

Peste 3.000 de oameni în a doua zi la Festivalul de rock de la Corbi

de | 12.08.2018 13:31 | Actualitate

Sâmbătă, 11 august, au fost aproape şase ore de concerte incendiare în faţa a peste 3.000 de fani la Festivalul de rock de la Corbi. Seara a fost deschisă de trupa Fără Vise. A urmat recitalul formaţiei Bucium. Un moment special a fost concertul susţinut de Dan Helciug şi My Queen, un tribut adus legendarei formaţii Queen. Trupa Black din Serbia-tribut Metallica- a fost o surpriză foarte plăcută pentru fanii rock. După miezul nopţii a fost cel mai aşteptat concert, susţinut de The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.

La jumătatea concertului trupei The Rock, un spectaculos foc de artificii a iluminat cerul nopţii timp de aproape un sfert de oră. La final, alături de The Rock, Mike Terrana şi Dave Evans, pe scenă a urcat primarul Virgil Baciu, care a spus: ”Vrem să facem din Stonebird cel mai mare festival din România”.

La festival au venit zeci de familii cu cortul în zona gratuită de camping. Duminică 12 august, în ultima zi a festivalului, la Stonebird a fost organizat un târg de produse tradiţionale. Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine unor tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii