Web Analytics

Peste 23.000 de euro investiţi de Kaufland România la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni

de | 19.03.2014 22:21 | Actualitate

Kaufland România susţine proiecte sociale şi educaţionale ce au ca beneficiari principali copiii de toate vârstele, sprijină programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educaţie, încurajarea frecventării şcolii şi prevenirea abandonului şcolar.
Compania Kaufland a continuat în acestă primăvară campania demarată anul trecut, sub sloganul „Ajutăm împreună”, prin care donează materiale didactice, aparatură şi rechizite unităţilor de învăţământ.
Campania s-a desfăşurat în perioada decembrie 2013 – februarie 2014.
Anul trecut, beneficiarii campaniei au fost prichindeii de la Grădiniţa – Creşă „Tic Pitic” Mioveni.
Joi, 13 martie, acest eveniment a fost susţinut la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni. Pentru a primi donaţia, conducerea liceului a organizat un eveniment special la care au fost invitaţi reprezentanţii Kaufland România, colectivul şcolii, părinţi şi copii dar şi oficialităţi locale. Sponsorizarea a constat în materiale didactice, mobilier şi rechizite, în valoare totala de peste 23.000 euro.
Sponsorizarea acordată de Kaufland România face parte din strategia companiei de implicare socială în viața comunităților în care activează. Kaufland susține proiecte sociale și educaționale care au ca principali beneficiari copiii de toate vârstele, sprijină programe ce au ca obiectiv încurajarea frecventării școlii și prevenirea abandonului școlar. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii