Web Analytics

Pescarii din Mioveni vor căuta marea captură, pe Balta Căteasca

de | 28.06.2021 12:11 | Actualitate

În cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea “Zilelor Orașului Mioveni”, Centrul Cultural și SC Zizoo Car SRL Mioveni, cu sprijinul Clasic Market – Green Pub, organizează competiția de pescuit sportiv la crap „CUPA MIOVENI 2021”.
Competiția urmează să fie organizată în data de 3 Iulie, pe cunoscuta Balta Căteasca. Participarea se face în echipe de două persoane, fără limită de vârstă, competiția fiind una de tip open. Cupa Mioveni 2021 la crap se adresează exclusiv pescarilor din orașul Mioveni. Nu se percepe taxă de participare, însă locurile sunt limitate la doar 25 de perechi!
Înscrieile se fac prin mesaj transmis prin whatsapp la numărul de telefon: 0744.600.646.
CONCURS PESCUIT
“Cupa Mioveni 2021 – Pescuit la Crap”
REGULAMENT:
Concurs bazat pe CANTITATE !
Ora 06:15 Adunarea pe Balta Căteasca
Ora 6:30 Tragerea la sorți (în cazul în care o echipă întârzie, unul dintre arbitri va trage în locul lor). Vor fi două extrageri (ordine și stand). Pentru „ordine” se va trage în funcție de înscriere.
Ora 7:00 Ocuparea standurilor
Ora 8:00 START CONCURS!
Ora 18:00 FINAL CONCURS!
1. Se pescuiește în echipă de maxim 2 pescari cu drepturi depline.
2. Fiecare echipă poate pescui cu 4 lansete, dotate obligatoriu cu un singur cârlig și plumb sau năditor, folosirea monturilor care să permită eliberarea greutăților în cazul în care se rupe firul, interzicerea folosirii oricarui tip de opritor pe linia principală, momitorul/coșulețul/method feeder-ul trebuie să culiseze pe toată lungimea firului.
3. Se poate pescui cu orice tip de nadă uscată sau preparată și în orice cantitate.
Momeala și nada vie sunt strict interzise!
4. Nădirea grea este INTERZISĂ! Se va folosi doar „cobra” sau praștia de mână (pentru praștia de mână bulgarii nu trebuie să depașească 30mm).
5. Fiecare concurent va lansa OBLIGATORIU înainte față de standul pe care îl ocupă, fără a depășii limitele standului. Standurile vor fi marcate si numerotate.
6. Cine nu are saltea poate închiria de la administrația bălți, este bligatoriu spray antiseptic.
7. Este strict INTERZISĂ cedarea peștilor prinși de un pescar către alți competitori.
8. Drilurile se fac numai din stand, în cazuri de forță majoră vecinii putându-și da acceptul la scoaterea peștelui în dreptul lor.
9. În situația în care cineva se află în drill la ora 18:00, va avea 15 minute la dispoziție să scoată peștele. În astfel de situație este necesară prezența unui martor, altfel peștele prins nu va fi luat în considerare.
10. Pescarii au obligația ca după încheierea partidei de pescuit să lase locul curat (fără chiștoace de tigări, coji de semințe, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc.)
11. Organizatorii concursului sunt exonerați de orice răspundere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accidente, incidente și urmări generate de consumul de alcool sau neatenție a pescarului și/sau a însoțitorilor acestora; Acceptarea prezentului regulament constituie luarea la cunoștință, însușirea și asumarea normelor de protecția muncii prevazute în legislația specială. Pentru orice nelămuriri și/sau informații, pe toată durata concursului vă rugăm să apelați echipa de arbitrii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii