Două zile de distracție cu repetiție, la sărbătoarea Zilelor Orașului Mioveni!

de | 28.06.2021 11:59 | Actualitate

După o primă zi de distracție la cote maxime, în care capul de afiș a fost ținut de ANDRA și 3 SUD EST, duminică, pe scena din Centrul Civic al Mioveniului, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” a fost vedeta serii, prin măestria artiștilor dansatori, a instrumentiștilot și soliștilor.
Folclorul și muzica populară au invadat centrul orașului odată cu lăsarea serii, fie că ne referim la talentele locale, la tineri artiști în devenire, la bine cunoscutul Ansamblul Plai de Dor sau la artista Elena Sima.
Ziua de duminică s-a dovedit a fi una de forță, cu multă distracție și veselie. De la primele ore ale dimineții, a doua ediție a “Cursei Mioveniului: The Holy Color” a adunat la start participanți de toate vârstele, dornici de mișcare și gata de epica bătălie cu pudră colorată, organizată la finalul cursei.
În paralel, cei mai mici cetățeni ai orașului s-au întrecut la “Cursa Mașinuțelor” – unde fiecare concurent, în uralele părinților și ale susținătorilor a încercat să treacă primul linia de sosire, pe 2, 3 sau 4 roți.
Pasionații de motociclete din toată țara au răspuns invitației lansată de Storm Riders RC, în cadrul Rock’N’Ride Fest Mioveni. Sute de motoare, turate si tunate, au fost etalate în Centrul Civic, iar după tradiționala paradă din oraș, distracția s-a mutat în Zona de Picnic de la FĂGET, în compania trupelor Acoustic, Ultimul Tren, Taxi, Trooper și Direcția 5.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii