Web Analytics

LA MULȚI ANI, MIOVENI – 536 DE ANI DE LA PRIMA ATESTARE DOCUMENTARĂ!

de | 27.06.2021 19:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Sărbătoarea Zilelor Orașului Mioveni – Orașul Tinereții, al Dacia și al Cercetării Nucleare, cu o istorie de peste 536 de ani, a demarat sâmbătă cu un maraton al distracției, dar sărbătoarea continuă și duminică, în același ritm.

 

La festivitatea de deschidere a evenimentului primarul Ion Georgescu a dat startul distracției responsabile și al normalității, alături de președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, de vicepreședintele Marius Nicolaescu, parlamentarii PSD de Argeș Remus Mihalcea și Nicolae Georgescu, dar și edilul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea.

“În deschiderea manifestărilor, am respectat tradiția premierii tinerilor care au împlinit vârsta majoratului în acest an, iar în continuare, scena a aparținut copiilor talentați ai orașului Mioveni care au susținut o varietate de momente artistice. Seara specială a fost încheiată cu super spectacolul susținut de 3 Sud Est și Andra, cel mai așteptat moment al acestui weekend.

 

În continuare, duminică vom mai avea parte de multă distracție, începând de la ora 10.00 și până aproape de miezilul nopții”, este mesajul transmis de  primarul Ion Georgescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii