Percheziții în Argeș. A furat telefoanele a două persoane

de | 29.09.2022 13:21 | Actualitate, Home

Un bărbat de 27 de ani, din Pitești este acuzat pentru furt după ce la o petrecere, a sustras telefonul unei persoane. Ulterior, același bărbat a lăsat fără telefon o persoană care-l vizitase.

Specialiștii au desfășurat două percheziții la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat mai multe bunuri.

Ce transmit polițiștii:

Citește și: Trimis în comisia de disciplină, avocatul Sabie s-a dezlănţuit pe grupul de WhatsApp al Baroului Argeş

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 14 august a.c., în timp ce se afla la o petrecere, bărbatul ar fi sustras un telefon mobil, profitând de neatenția persoanei vătămate. De asemenea, în ziua de 10 septembrie a.c., în timp ce se afla în locuința sa, ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane care se afla în vizită, prin același mod de operare.

Citește și: Topoloveniul se înfrăţeşte cu oraşul nemţesc unde s-a tipărit toată seria „Harry Potter”

Pentru documentarea activității infracționale, în baza autorizării de către instanța competență, în ziua de 28 septembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, în Pitești, la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar  în urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *