Web Analytics

Percheziții DNA într-un dosar de achiziții pentru Poliția Locală și Poliția Română

de | 30.01.2023 09:31 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

​​Procurorii DNA fac, luni dimineață, percheziții într-un dosar de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale. Procurorii DNA ar suspecta fapte de corupție în legătură cu modul în care au fost achiziționate uniformele și echipamente de protecție. Acestea ar fi fost cumpărate, însă nici până în prezent nu au fost primite.

Citește și: Accident cu șase mașini pe Autostrada Sibiu – Pitești. Un bărbat a căzut peste pod și a murit

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale. În cursul zilei de 30 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în cinci locații, situate pe raza municipiului București și a județului Călărași, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale”, se arată într-un comunicat al DNA.

Citește și: Video. Incendiu în Pitești. Femeie intoxicată cu fum

Perchezițiile ar avea loc la Direcția Economică și Direcția Logistică, la Serviciul Juridic și Serviciul Resurse Umane, respectiv la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) și IPJ Călărași.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *