Web Analytics

Pensionarii argeșeni se pot duce la băi! 59 de bilete de tratament – disponibile la Casa Județeană de Pensii

de | 12.03.2022 13:05 | Actualitate

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru a doua serie de bilete de tratament din acest an, cu date de plecare in perioada 23 – 26 martie 2022, au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Moneasa, Olanesti, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se face in perioada 10 – 23 martie 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.Au ramas 24 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai – 4 bilete, Amara- 9 bilete, Bala- 4 bilete, Buzias- 2 bilete, Moneasa – 2 bilete si Pucioasa- 3 bilete. Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Citește și: Doi proxeneți musceleni au fost trimiși la închisoare 

În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.

Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *