Doi proxeneți musceleni au fost trimiși la închisoare 

de | 12.03.2022 07:44 | Actualitate, Home

Petru Raia, de 50 de ani, și Eusebi Samir Lăcătuș, de 35 de ani, au fost încarcerați ieri, după ce, la rejudecare, Curtea de Apel Pitești i-a condamnat la închisoare. Procesul de proxenetism declanșat în 2018 a fost astfel finalizat, cei doi făcând parte din grupul de zeci de persoane anchetate în urma descinderilor efectuate în toamna anului 2016.

Citește și:Colonelul Lupescu, demis din nou de la șefia Jandarmeriei Argeș

Raia a primit 4 ani de închisoare plus un spor de un an, condamnarea finală fiind de 5 ani, cu executare. În primă instanță, acesta primise 3 ani pentru proxenetism și fusese achitat pentru infracțiunea de spălare de bani. În cazul lui Lăcătuș s-a menținut condamnarea dată de Tribunalul Argeș, adică trei ani și 8 luni de închisoare pentru proxenetism și spălare de bani în formă continuată. Instanța a dispus și confiscarea unor bunuri de la cei doi inculpați, precum autoturisme Mercedes și Volkswagen și terenuri situate în municipiul Câmpulung.

CIB

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole