Pe 5 octombrie, competiţie de mountain bike la Topoloveni

de | 17.09.2014 18:57 | Actualitate

Pe 5 octombrie, toți pasionații de mountain bike din Argeș și nu numai sunt așteptați la o competiție foarte atractivă la Topoloveni. Este vorba de prima ediție a „Topoloveni Bike Adventure”, concurs organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Topoloveni și al CS Top Arena Topoloveni, ce își propune promovarea mersului pe bicicletă, dar și a sportului în general, de orice fel.
Înscrierile se fac doar la fața locului, în ziua competiției, pe 5 octombrie a.c., în Piața Catedralei Topoloveni-Centru, între orele 9:00-11:00. Taxa de participare este de 20 lei. Startul se va da la ora 11:30. Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani, iar concurenții cu vârste între 14-18 ani trebuie să se prezinte la postul de înscrieri împreună cu un părinte/tutore legal, sau, în lipsa unui părinte, să aducă o declarație semnată de acesta și legalizată la notar, dacă dorește să fie înscris și validat în cursă. Traseul va avea o lungime de 25 km, fiind de dificultate medie. Este obligatorie purtarea căștii de protecție de către toți participanții.
Vor fi în total cinci categorii în cadrul competiției. La băieți, acestea vor fi: sub 18 ani, 18-35 ani, peste 35 ani. La fete, sunt două categorii: sub 18 ani și peste 18 ani.  Premiile se vor da pentru fiecare categorie de vârstă și sex şi vor fi consistente:
– Locul 1: diplomă şi medalie pt. locul 1+ 150 RON;
– Locul 2: diplomă şi medalie pt. locul 2+ 100 RON;
– Locul 3: diplomă şi medalie pt. locul 3+ 50 RON
Mai multe informații puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului – „Topoloveni Bike Adventure”, acolo găsindu-se tot regulamentul competiției.
Contact info: 0757 887 938 (Andrei Cristian Grigore).
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii