PDL Curtea de Argeş s-a înarmat cu o „Sabie” pentru alegerile viitoare

de | 12.09.2013 17:58 | Politica si Administratie

Săptămâna trecută au avut loc la Curtea de Argeş alegeri pentru funcția  de președinte la filiala locală a PDL. Cei doi candidați dornici de a prelua șefia PDL au fost Doru Georgescu și Vasile Sabie. La eveniment au participat reprezentantul BPN, vicepreşedintele Bogdan Cantaragiu, liderul județean, deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL Argeş, Olimpia Doru, secretarul general Alexei Gheorghe, cel care a organizat și alegerile din acest an, cei trei primari PDL Nicolae Barbu – Valea Iaşului, Virgil Baciu – Corbi şi Dragoş Boncea – Poienarii de Argeş.
Vasile Sabie: „Voi candida la funcția de primar”
Dintre cei 110 delegați așteptați la alegerile municipale pentru șefia PDL au fost prezenți doar 95 de persoane. După ce fiecare dintre candidați și-a susținut verbal candidatura au urmat alegerile. Rezultatul a fost cel așteptat încă de la începutul ședinței, dar cu multe emoții. Vasile Sabie a preluat încă un mandat de președinte, după ce l-a învins pe contracandidatul său cu patru voturi mai mult, scor 49 la 45 şi un vot nul.  Fostul, dar și actualul președinte a declarat că scopul lui este ocuparea primăriei la alegerile viitoare, iar pentru realizarea acestui lucru, dar și pentru o echipă cât mai unită l-a preluat în echipa sa și pe Doru Georgescu, ce a devenit vicepreședinte al partidului.
„Mi-am lansat candidatura ca președinte PDL Curtea de Argeș încă de la începutul acestui an. De acum cu susținerea dumneavoastră îmi anunț în cadrul partidului intenția de a candida la funcția de primar. În 2016 trebuie să obținem minim șapte consilieri, funcția de primar și funcția de deputat pe Colegiul de Nord”, a declarat Vasile Sabie.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii