Web Analytics

Paula Seling va susține un concert extraordinar la Curtea de Argeș

de | 5.08.2021 22:59 | Cultură, Actualitate

Paula Seling va susține pe 19 august a.c., de la ora 19.00, un concert de excepție care va avea loc la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș.

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare. Ele pot fi achiziționate de la entitatea-gazdă. Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Capita în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Paula este trilingvă și vorbește, scrie și compune în franceză, engleză și română.

 

 

CITEȘTE ȘI: Domn’ vice, viespile înţeapă mai rău decât ţânţarii!

 

 

În plus, ea mai are performanțe bune și în italiană. Este un susținător deschis al libertăților personale, al drepturilor individuale și al drepturilor omului. A cântat alături de Al Bano, Anita Doth (solista trupei 2 Unlimited), Tony Hawks și în deschiderea concertelor extraordinare susținute în România de Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007). A colaborat cu realizatoarea de video clipuri Andreea Păduraru obținând pentru una din aceste colaborări și un premiu (împreună cu regizoarea) în anul 2003 pe MTV. Căsătorită în 2005, Seling și-a deschis propria casă de producție Unicorn Records, împreună cu fratele său, Paul Seling, și cu soțul său.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii