Web Analytics
scris vineri, 25.11.2022

Patru firme din Argeș au primit amenzi uriașe în urma controalelor Gărzii de Mediu

În perioada 23-24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, reprezentanții A.N.A.R. – Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea și ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul General București au acționat pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul extragerii și exploatării de agregate minerale. Au fost verificate patru fime din comunele Domnești, Căteasca și Mălureni și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 93.000 de lei, după cum urmează:

Patru firme din Argeș au primit amenzi uriașe în urma controalelor Gărzii de Mediu

„2 sancțiuni în valoare totală de 40.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 107/1996 – legea apelor; 1 sancțiune în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor H.G. 857/2011 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele din domeniul sănătății publice; 1 sancțiune în valoare de 30.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului; 1 sancțiune în valoare de 20.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat.

Citește și Sediul MApN va fi iluminat în portocaliu, de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor

Echipele de control au ridicat mai multe documente de la operatorii economici verificați și, în funcție de rezultatul verificărilor de specialitate, urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *