Web Analytics

Patru deținuți de la Penitenciarul Mioveni, actori pentru o zi la București

de | 9.11.2018 17:28 | Actualitate

Direct din închisoare, pe o scenă din capitală. Patru deținuți de la Penitenciarul Mioveni participă vineri, 09 noiembrie, la Festivalul Național de Improvizație din București. Deținuții vor fi actori pentru o zi.

Este pentru prima dată când acești deținuți joacă într-o piesă. Vara aceasta, noi am avut un proiect cu cei de la Beyond Bars. Cei de acolo au venit aici și i-au învățat pe deținuți cum se face teatru prin improvizație. Ca urmare a acelui proiect, deținuții participă în spectacolul de la acest festival. Este ca o activitate artistică”, ne-a povestit inspectorul principal de penitenciare Mihaela Matea, purtător de cuvânt al Penitenciarului Mioveni.

!MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie este organizat de Asociația Tam- Tam și a ajuns la cea de-a șasea ediție. Festivalul are loc în sala „Media” a Teatrului Național București. Spectacolele din festival sunt împărțite în 5 secțiuni. În secțiunea Debut, vor fi 5 trupe, printre care o trupă de tineri liceeni și trupa formată din cei patru deținuți de la Penitenciarul Colibași, rezultată în urma proiectului Beyond Bars – improvizație în penitenciare.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii