Web Analytics

Patru ani de puşcărie cu executare pentru matroana din dosarul „Salonul de masaj”

de | 7.03.2013 10:30 | Actualitate

# Nicoleta Cătălina Monea și asociata ei, Claudia Barbu, amândouă administratori ai SC Hot Jasmine Masaj din Pitești, au fost condamnate în primă instanță, la Tribunalul Argeș. După ce, în vara anului trecut, Serviciul Teritorial Pitești al DIICOT a reușit să destructureze rețeaua de prostituție și trafic cu minori ce se ascundea sub paravanul salonului de masaj erotic „Habibi Salon” din Pitești, iată că a venit rândul magistraților de la Tribunalul Argeș să se pronunțe asupra probelor administrate în dosar. Și, premieră în justiția argeșeană, o societate comercială, în speță Hot Jasmine Masaj SRL, proprietara salonului, a fost condamnată penal la dizolvare! Pentru procurorul-șef al DIICOT Pitești, Mihaela Olaru, cea care a instrumentat cazul, această sentință reprezintă o mare victorie pentru că șefa procurorilor de la Crimă Organizată s-a implicat cu prioritate în lupta împotriva traficului de persoane, îndeosebi minore.

Prin sentința pronunțată în 20 februarie a.c., în dosarul nr. 11537/109/2012 al secției penale a Tribunalului Argeș, societatea Hot Jasmine a fost sancționată cu o amendă penală de 25.000 lei și cu dizolvarea, ca persoană juridică, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori în formă continuată. De asemenea, cele două asociate care administrau societatea, Nicoleta-Cătălina Monea și Claudia Barbu, au primit fiecare câte 4 ani de închisoare cu executare. Atât „Hot Jasmine Masaj”, cât și Nicoleta-Cătălina Monea, au atacat sentința cu apel. Interesant de reținut este faptul că, deși au fost exploatate pentru a aduce bani în buzunarele celor două matroane, niciuna dintre cele patru minore, părți vătămate, nu s-au constituit parte civilă, pentru a-și revendica sumele de bani cuvenite pentru prestațiile  de masaj.

Interceptări telefonice fierbinți

Vă prezentăm și câteva dintre interceptările telefonice efectuate de către anchetatori, în cursul urmăririi penale, și aflate la dosar sub formă de material probatoriu.

La data de 17.04.2012, ora 01.19 Nicoleta-Cătălina Monea și Silviu Monea, fratele acesteia, discută despre faptul că acesta fusese sunat de niște băieți care doreau o maseuză frumoasă la domiciliu, dar voiau să li se acorde o reducere.
„Monea Nicoleta-Cătălina: Deci normal, la domiciliu este două milioane plus taxiul fetei dus-întors. Las la un milion jumate, plus taxiul fetei dus-întors… doar masajul.
Monea Silviu: Masajul complet?
Monea Nicoleta-Cătălina: Nu, nu, nu, doar masajul prin l…a, dacă vrea altceva plătește în plus… Trimit două-trei fete să-și aleagă? Bă omule, fă calculul. E un milion jumate masajul. Eu n-am cum să renunț la masaj că sunt banii mei.
Monea Silviu: Da, mă, da, m-am prins. Și mai costă încă un milion jumate restul de chestii.
Monea Nicoleta-Cătălina: Da, vreo două milioane, depinde. …Păi nu lasă nici ea la un milion, să f…ă la un milion. Astea vor ține un milion jumate minimul. Tot eu trebuie să las de la mine, de la masajul meu. Asta încerc să-ți explic.”

„Decât să faci unul la trei zile, mai bine faci șapte într-o noapte”

La data de 23.11.2011, Nicoleta-Cătălina Monea discuta telefonic cu asociata ei, Claudia Barbu, făcând referiri la minorele Stroe Teodora și Chiriță Denisa, care, în opinia lor, cereau clienților sume exagerat de mari pentru raporturile sexuale.
„Monea Nicoleta-Cătălina: Le spun, fată, știți ceva, până la urmă, puneți mâna și stați și luați și un milion jumate, că nu aveți încotro.
Barbu Claudia: Păi, decât să faci unul la trei zile, mai bine faci șapte într-o noapte.
Monea Nicoleta-Cătălina: Da, că eu le spun în față, ăștia care nu au comisioane de luat și din moment ce dă un milion jumate-două (se înțelege că pentru masaj) și mai dă încă un milion jumate pentru raporturile sexuale, le convine să dea trei milioane cu totul, până la urmă nu au ele față de 100 de euro.”

„Aia a fost singura care a tras. Aia a intrat pe bandă”

La data de 16.04.2012, ora 12.55, Nicoleta-Cătălina Monea discuta telefonic cu Claudia Barbu despre faptul că pierduseră clienți fiindcă fetele nu au avut nicio tragere de inimă să lucreze în acea zi.
„Monea Nicoleta – Cătălina: Deci au fost clienți până la opt de dimineață. Și pe lângă că am făcut decât nouă masaje, am pierdut cred că 15 clienți pe lângă ălea nouă, că nu a avut niciuna nicio tragere de inimă… decât Roxana aia nouă. Aia a fost singura care a tras. Aia a intrat pe bandă.
Barbu Claudia: Așa, și Teo ce a făcut?
Monea Nicoleta-Cătălina: Nimic. A făcut criză. Da ce criză, vreau să-ți spun. Trei crize una după cealaltă… și nu aveam pe cine să scot. Am scos-o pe Raluca, am scos-o pe Teodora, că Roxana era la masaj. Și trebuia să o scot pe una. Mariana era la Cetate și pe Mariana am trimis-o obligat, forțat. S-a dus la Cetate trimisă de mine. …și femeia (minora Manda Roxana) și-a făcut bagajele, că domne ea pleacă. Știi ce a zis la șapte fără zece? Că i s-a terminat programul. Și i-am zis: Da la patru când era la program și mi-a refuzat clienții, cum a fost? Să coboare în momentul ăsta imediat jos că are program până la opt.”

Adriana Gândilă

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole