Web Analytics
scris miercuri, 06.03.2024

Pasarela de la noul mall, inaugurată cu două săptămâni mai devreme

Argeș Mall va fi inaugurat pe 25 aprilie, după cum ne-a confirmat managerul Dragoș Stancu

Noul mall din municipiul Piteşti, situat în cartierul Tudor Vladimirescu, pe malul drept al râului Argeş, va fi inaugurat pe 25 aprilie. „Data e bătută în cuie. Constructorul e foarte serios, am discutat, nu-şi permit nicio amânare” – ne spunea primarul Cristian Gentea în luna noiembrie anul trecut.
Pe 5 martie, Dragoș Stancu, manager de proiect la Argeș Mall, ne-a confirmat această dată, declarându-ne, totodată, că pasarela auto-pietonală construită în zonă de Prime Kapital, care va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului, va fi inaugurată, probabil, cu două săptămâni mai devreme, când va fi transferată în domeniul public al municipiului. Această pasarelă care va fluidiza traficul rutier, eliminând și riscurile pietonale la trecerea la nivel cu calea ferată, se pare că va fi gata la finele lunii martie, având în vedere ritmul formidabil impus pe respectivul șantier. Ieri, de pildă, se lucra la sensul giratoriu, care era deja creionat.

Pasarela de la noul mall, inaugurată cu două săptămâni mai devreme

Din informațiile pe care le avem la această oră, noul centru comercial va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați. Iar aici își vor derula activitatea branduri de prestigiu, unul dintre ele fiind retailerul Carrefour – care a avut recent la Pitești o campanie de recrutare a 300 de angajați – dar și diverse birouri de servicii publice.
Valoarea investiției Prime Kapital la Pitești este de aproximativ 102 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro reprezintă costul pasajului.

Citește și Pitești. Investitorul de la Galeria „Leroy Merlin” va moderniza, pe banii lui, și zona de acces la mall

Citește și Orașul Câmpulung va avea primul Mall. Primărița Lasconi, în extaz

Citește și Caliopie la mall, alături de tinerii credincioşi, la filmul „Brâncoveanu. Ecce Homo”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *