Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) este soluţia corectă pentru o Românie normală!

de | 21.11.2012 21:03 | Politica si Administratie

Alegerile parlamentare din 9 decembrie sunt un test nu numai pentru clasa politică din România, ci şi pentru alegătorii înşişi.
Până acum, guvernanţii şi parlamentarii au minţit, au furat, au umilit alegătorii. Nu le-a păsat celor de la putere dacă aici, în Argeş  mor oamenii din cauza sărăciei. Le-a păsat doar să îşi umple ei buzunarele cu bani din căpuşarea firmelor de stat, să umple conturile personale cu comisioane de la licitaţii dubioase, să construiască mici crâmpeie de autostradă cu preţuri nemaiîntâlnite în lume, să îşi angajeze fiii, rudele, pilele şi supuşii politici în posturi cheie unde a fost rost de supt bani publici.
Vremea acestor adevăraţi vampiri politici şi economici a trecut! Indiferent de culoarea pe care o poartă şi sub care vor să păcălească din nou electoratul, ei nu au decât un singur gând: să se căpătuiască pe spinarea celor mulţi, a poporului! Acum a sosit vremea ca poporul să preia puterea, având la îndemână cea mai puternică armă cu putinţă: votul.
Problema este ca poporul să ştie să folosească acest vot. Să nu-l mai vândă pe o pungă cu ,, mălai” ori pe promisiuni deşarte. Partidul Poporului – Dan Diaconescu şi-a propus să dea puterea la cei mulţi, dar este nevoie ca ei, cei mulţi, să se hotărască.
Să se hotărască dacă mai vor să fie minţiţi; dacă mai vor să fie furaţi; dacă mai vor să trăiască în nesiguranţă; dacă mai vor ca şi alte obiective economice importante din acest judeţ, de exemplu, să ajungă la fier vechi aşa cum au ajuns ARO, Rolast, Argeşeana sau cum vor unii să facă şi cu Arpechim! Este vremea ca alegătorii să decidă dacă îi vor la conducere tot pe cei care i-au sărăcit peste măsură, care au vândut ţara bucată cu bucată, ori doresc o schimbare profundă!
În actuala conjunctură, doar PP-DD poate aduce această schimbare. PSD a guvernat singur; PDL a guvernat singur; PNL a guvernat singur; PSD a guvernat şi cu PDL, şi cu PNL; PDL a guvernat (sub alt nume) şi cu PNL; TOŢI AU FOST LA PUTERE. ŞI S-A TRĂIT TOT MAI RĂU SUB GUVERNAREA LOR. NE-AM SĂTURAT!
Este nevoie de o revoluţie morală, economică şi socială şi o reformare din temelii a clasei politice pe care doar PP-DD o poate aduce. PP-DD nu s-a mânjit cu nimeni şi nimic şi nici nu o va face, căci este un partid crescut din dorinţa poporului şi pentru popor. Pe 9 decembrie, aşadar, cetăţenii au şi a treia cale, cea a PP-DD, în care munca, avuţia statului, banul public şi drepturile fundamentale ale cetăţenilor, inclusiv cel la o viaţă decentă, să fie pe deplin respectate!
PP-DD este soluţia corectă pentru o Românie normală!
PENTRU SCHIMBARE, PENTRU VIITOR, SĂ DĂM PUTEREA LA POPOR! DREPTATE
ŞI DEMNITATE; PENTRU FIECARE-N PARTE!
VOTAŢI CANDIDAŢII PARTIDULUI POPORULUI-DAN DIACONESCU!
VOTAŢI POZIŢIA 4 PE BULETINELE DE VOT, SENAT ŞI CAMERA DEPUTAŢILOR!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii