Web Analytics

Panică mare la Apă Canal, cu proiectul de 9 milioane euro intrat în vizorul DNA

de | 14.10.2021 15:58 | Actualitate, Culise, Economie, Politica si Administratie

Panică mare, spre urgie, la SC Apă Canal 2000 SA, pe speța dosarului deschis la DNA în legătură cu proiectul de aproape 9 milioane euro implementat în Pitești și în câteva localități limitrofe. Mai ales că pe fir a intrat și DLAF, Departamentul de Luptă Antifraudă, pentru cine nu știe încă. Iar directorul Mihai Marinescu (foto) a început să le spună unor primari ale căror localități sunt prinse în acest proiect să pună deoparte un procent de 8%, aferent corecției adaptate la fiecare comunitate, în caz că gluma se îngroașă și UE cere banii înapoi. Gândiți-vă doar câți bani ar trebui să dea înapoi Piteștiul, care are și cea mai mare pondere în proiect, dacă Anticorupția duce ancheta până la capăt…
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și SC Apă Canal 2000 SA a premiat încă 5 utilizatori care au participat la campania de creare cont online

Citește și Un profesor din Piteşti reclamă că este taxat la canalizare pentru apa folosită la udarea grădinii

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Bună ziua! Apreciez demersurile anchetatorilor de la DNA în legătură cu individul Mihail Marinescu șefu serciului apă canal!
    Într-o situație nefastă ma aflu și eu, am fost sistat deposedat de proiectul de apă canal în favoarea altor indivizi ce își fac jocurile și interesele lor personale devavorizand familii întregi lăsându-i fără acces apă potabilă în centrul orașului Pitești! Mulțumesc.

  2. Apreciez demersurile anchetatorilor DNA, și eu sant unul dintre cei pățit! sper să se facă dreptate! mulțumesc.

Ultimele articole