Web Analytics

Pacient cunoscut cu comorbidităţi, internat alături de pacienţi cu Covid, la Spitalul Judeţean

de | 2.02.2022 14:30 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

Se spune, de fapt experiența a demonstrat, că maleficul Covid se insinuează în organismul nostru acolo unde găsește cele mai vulnerabile locuri. Dar, în lupta cu acest inamic perfid, a avut și omul partea lui de vină, fără de care nu ne-am plânge acum rudele sau prietenii dispăruți pe neașteptate în acești doi ani de zile.
Este vorba despre omul fără empatie, fără conștiință, fără rușine chiar, față de semeni. Pentru că ar fi o ipocrizie să aruncăm întreaga vină pe sistem, atunci când sistemul suntem noi toți, mici angrenaje menite să funcționeze împreună. Rămân tragediile, regretele, lacrimile și semnele de întrebare, precum și o mare durere, durerea neputinței.

Citește și Colaborare româno-germană de succes. Intervenție laparoscopică, la Spitalul Județean de Urgență Pitești

A, da, și furia! Pentru că asta simt acum o soție și copiii unui bărbat care acum se luptă pentru viața lui pe un pat de spital. Săptămâna trecută abia își mai recunoștea copiii în poze, însă medicii îi dau acum șanse minime de supraviețuire. Și asta după ce, în urmă cu o lună, având probleme date de diabet și probleme renale, a fost transferat pentru consult cardiologic la Spitalul Județean, de la o altă unitate sanitară. A intrat în Spitalul Județean negativ la Covid și a ieșit pozitiv, după numai cinci zile de internare. Se bănuiește că a fost internat alături de alți bolnavi infectați. Asta spun rudele acum, după ce au chemat preotul să îi dea bărbatului ultima împărtășanie. Și mai spun că se vor lupta până în pânzele albe cu spitalul, căruia îi vor cere daune.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti nu are butoane de panică pentru pacienţi. Ce spune managerul Adriana Molfea

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *