„Pachetul de vară” de la BRD, o soluţie bancară completă şi accesibilă pentru vacanţă

de | 1.08.2012 20:49 | Politica si Administratie

BRD oferă până la 15 septembrie un pachet de produse şi servicii de sezon, conceput special pentru a oferi clienţilor şi mai multă flexibilitate în relaţia cu banca, ajutându-i să gestioneze de oriunde conturile bancare în perioada de vacanţă. „Pachetul de vară” asigură accesul la o gamă largă de produse şi servicii utile în concediu, în condiţii promoţionale, cu reduceri şi gratuităţi.
Noul pachet include un cont curent cu card MasterCard ataşat, asigurare de călătorie gratuită pentru protecţie pe toată durata voiajului, asigurare Confort pentru card, în caz de pierdere sau furt, precum şi servicii de bancă la distanţă gratuite (internet, telefon, SMS banking). Astfel, clientul îşi poate verifica oricând situaţia conturilor, poate efectua plăţi în orice moment şi nu trebuie să se preocupe suplimentar de achiziţia unei asigurări de călătorie. Opţional, pentru cheltuieli neprevăzute de vacanţă sau mai multe cumpărături, clientul poate avea acces la un descoperit de cont cu dobândă promoţională, valabilă exclusiv în cadrul pachetului de vară.
Pachetul, disponibil la preţul de numai 4 lei sau 1 euro pe lună, cuprinde operaţiuni curente gratuite, precum şi posibilitatea de a personaliza cardul cu fotografia preferată.
„Dorim să acoperim toată gama de nevoi pe care clienţii le pot avea, iar oferta specială de vară vine în întâmpinarea necesităţilor bancare specifice din timpul călătoriilor şi vacanţelor, atunci când clienţii au nevoie de servicii simple şi la îndemână”, a spus Gigi Marinel, Director General adjunct al BRD, coordonator al retailului.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Simona Bucura Oprescu – mesaj de Sfânta Maria

𝑨𝒅𝒐𝒓𝒎𝒊𝒓𝒆𝒂 𝑴𝒂𝒊𝒄𝒊𝒊 𝑫𝒐𝒎𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒗𝒆𝒄𝒉𝒆 𝒔𝒂̆𝒓𝒃𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒉𝒊𝒏𝒂𝒕𝒂̆ 𝑺𝒇𝒊𝒏𝒕𝒆𝒊 𝑭𝒆𝒄𝒊𝒐𝒂𝒓𝒆 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂,...