Web Analytics

O tânără actriţă din Piteşti joacă în multe filme internaţionale

de | 28.07.2022 12:05 | Actualitate, Cultură, Home

După Sebastian Papaiani, Gheorghe Dinică, Irina Petrescu, Mircea Diaconu, Șerban Marinescu, Georgiana Saizescu, iată o nouă argeșeancă lansată în lumea mare – și bună – a filmului. O vedem și o admirăm pe HBO, dar nu știm cine e! Mădălina Bellariu Ion s-a născut la 10 iulie 1993, la Pitești. După terminarea studiilor liceale, a dat la U.N.T.C., stabilindu-se în București, întrucât ofertele de roluri în teatru și film începeau să curgă. Oricum, la Pitești e tare greu să faci film, doar Ioana Grigore știe cum se descurcă!

Roluri la Hollywood, dar și la Bollywood

Mădălina Bellariu Ion s-a făcut remarcată în rolul Elenei, din serialul „Tânărul papă”, unde a jucat alături de Jude Law, actor, producător de filme și regizor englez. Cert este că, după această colaborare, Mădălina Bellariu Ion s-a stabilit la Londra. A fost solicitată să joace în filme horror, printre care și filmul indian „Dobaara: Se Your Evil” (adaptarea indiană a filmului american de horror „Oculus”). În 2017 a jucat în rolul lui Daphne în filmul serial italian „Il Professore”, difuzat de Rai 1. Filmul ei de scurtmetraj, „Love You Papa”, a primit trofeul „Delfinul de Argint” la Premiile Cannes Corporate Media & TV.

Citește și „Jurnal de la Filipeni”, la a patra ediţie / Radio „Deutsche Welle” a lăudat cartea dr. Viorel Pătraşcu

A jucat rolul vârcolacului Nicoletta în filmul de horror-comedie „Blue moon”, nominalizat la categoria „cel mai bun film” din cadrul „Screamfeast 2016” în Los Angeles, California, „Coronation Street”, și „Sacrificiul-Alegerea”, comedia „Alice Non Lo Sa’” ș.a. A mai lucrat cu actori români, italieni și cu formația „Morandi” (de fapt, cu Randi).

A jucat și în telenovele

Vine rar în țară, inclusiv la părinții din Pitești, sau când e solicitată fie să țină master-classuri de către Kira Hagi, în emisiuni tv, fie să joace în vreo telenovelă produsă de Antena 1. În rest, se lansează, pas cu pas, în lumea superproducțiilor mondiale. O piteșteancă frumoasă, de care trebuie să fim mândri, prea puțin cunoscută pe meleagurile noastre. A cucerit întâi Europa, apoi România. Mda, o vedem în filme, dar nu știm că e din Pitești!

Citește și Arghezi, angajat la Piteşti!

Articol scris de Jean Dumitrascu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. A cucerit întâi Europa, apoi România.? Nu e putin cam mult? Adica am inteles ce face, dar daca ii dai o valoare pe care nu o are ,va pica in cap.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *