Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

O polițistă îi pulverizează în față unui coleg spray lacrimogen, în plină misiune

O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

O polițistă îi pulverizează în față unui coleg spray lacrimogen, în plină misiune

Citește și: Argeș. Ce riscă femeia care și-a lăsat câinele să moară în mașină

Conflictul a izbucnit în momentul în care un bărbat a agresat mai mulți adolescenți într-o zonă din Cluj. O patrulă de poliție a intervenit pentru a calma situația și a imobiliza bărbatul agresiv. Însă, în timpul intervenției, o polițistă a luat decizia neinspirată de a folosi spray-ul paralizant împotriva colegului său, în loc să-l utilizeze asupra bărbatului agresiv. Această acțiune a stârnit indignarea publicului online, care a condamnat comportamentul neadecvat al polițistei.

Reacția negativă a clujenilor nu s-a lăsat așteptată, aceștia exprimându-și dezamăgirea și frustrarea față de comportamentul polițistei. Mulți au criticat dur acțiunea ei, considerând-o inacceptabilă în cadrul unei intervenții polițienești. „Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”, „Din păcate asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ce au transmis autoritățile

În replică, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a emis un comunicat oficial în care a confirmat desfășurarea operațiunii și a explicat că bărbatul agresiv a fost ulterior imobilizat și transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale. „La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj.

Citește și: Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scăpat de cancer după luni de chin

În urma incidentului, polițista în cauză ar putea fi supusă unei investigații interne pentru a clarifica circumstanțele și consecințele acțiunii sale neadecvate în timpul intervenției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *