Web Analytics
scris miercuri, 27.03.2024

O piteșteancă a împlinit 100 de ani. Vicele Gelu Tofan i-a oferit flori și un cadou din partea municipalității

Miercuri, 27 martie, o piteșteancă, d-na Larisa Drăgulescu, a fost premiată de Primăria și Consiliul Local Pitești pentru împlinirea unui secol de viață.

O piteșteancă a împlinit 100 de ani. Vicele Gelu Tofan i-a oferit flori și un cadou din partea municipalității

Citește și: Petre Daea: „Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din Argeș și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli!”

Conform unui comunicat al Primăriei, viceprimarul Gelu Tofan a vizitat-o pentru a-i oferi venerabilei și distinsei piteștence, născută pe 1 martie 1924, flori și un cadou simbolic, alături de urările de sănătate și viață lungă.

Absolventă a Institutului de Matematică și Fizică din București, Larisa Drăgulescu și-a dedicat viața profesională învățământului și educației, lucrând ca profesor de matematică la Școala Gimnazială Lunca Corbului, din județul Argeș.

Contribuția sa remarcabilă în formarea și îndrumarea generațiilor de tineri a fost subliniată de rezultatele de excepție obținute de elevii săi. Prin devotamentul său, centenara piteșteancă a fost recunoscută și iubită de către aceștia, rămânând în memoria lor ca ,,doamna cea iubită” – se arată în comunicatul de presă al municipalității.

Transmitem felicitări și recunoștință doamnei Drăgulescu Larisa, simbol al longevității și excelenței în carieră și viață!” – este mesajul Primăriei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *