O judecătoare de la Curtea de Apel Pitești, eliberată din funcție de președintele Iohannis

de | 16.02.2022 08:42 | Actualitate, Politica si Administratie

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele pentru eliberarea din funcţie a mai multor magistraţi, ca urmare a pensionării, a transmis Administraţia Prezidenţială. Printre magistrații eliberați din funcție se numără și cunoscuta judecătoare Corina Voicu de la Curtea de Apel Pitești.

Citește și: Mesajul primarului Georgescu pentru cetățeni, în legătură cu incidentul de vineri: “Mioveniul nu este un sat fără câini”

Amintim că,  judecătoarea Corina Voicu este absolventă a Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în anul 1996. Și-a început cariera de magistrat în anul 1997, ca procuror la Pitești, dar după numai 3 ani, a devenit judecător, mai întâi la Judecătoria Sectorului 3, iar apoi la Tribunalul București. În anul 2004 a revenit la Pitești, ca judecător al Secției penale a Curții de Apel, unde figurează , iar anul 2012, Corina Voicu a activat numai la București, ca director în cadrul CSM sau ca formator cu normă întreagă, la INM. Doctor în Drept, are totodată la activ și numeroase cărți de specialitate publicate de-a lungul ultimilor ani. De menționat faptul că, în prezent judecătoarea Voicu este detașată la Școala Națională de Grefieri. (A.N)

Citește și: Ministrul Vasile Dîncu, prezent la reuniunea NATO de la Bruxelles

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.