Web Analytics

Mesajul primarului Georgescu pentru cetățeni, în legătură cu incidentul de vineri: „Mioveniul nu este un sat fără câini”

de | 15.02.2022 19:05 | Actualitate

„Stimați cetățeni ai orașului, dragi prieteni și colaboratori, incidentul petrecut în seara de vineri, 11 februarie la primăria Mioveni este regretabil, revoltător și șocant. Acest mod de exprimare violent și primitiv al unor indivizi certați cu legea nu poate fi tolerat de nicio instituție a statului, iar faptele trebuie condamnate cu fermitate.

Citește și Judecătorii au respins plângerea lui Crăciun împotriva controlului judiciar

Mioveniul nu este un sat fără câini, iar România este un stat european, în care valorile esențiale după care funcționează societatea sunt diametral opuse față de viziunile înguste și opace, debitate de mințile unor indivizi mărunți. Fără a comenta intenția sau motivele care au condus la acest incident, vă asigur că activitatea mea personală, cât și activitatea administrativă din cadrul primăriei și a Consiliului Local se desfășoară în condiții normale.

Atâta timp cât între reprezentanții statului, funcționari și societate există un raport de echilibru în ceea ce privește respectul reciproc și transparența, veți găsi întotdeauna în noi un partener de dialog și un sprijin real.În încheiere țin să menționez că acest incident izolat nu poate pune în lumină negativă întreaga activitate a angajaților Poliției Locale Mioveni, cunoscut fiind faptul că aceștia asigură paza instituției.

Citește și: „Am curaj să merg la poligraf cu deputatul Nicu Georgescu şi cu Gherghe, adjunctul IPJ Argeş”

Sunt comisii de anchetă care analizează toate aspectele care au condus la producerea acestui regretabil episod, iar vinovații vor suporta consecințele. Cu aleasă prețuire și sinceritate vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și mesajele de încurajare transmise în această perioadă!”, a scris primarul Ion Georgescu, pe pagina sa de Facebook, în această seară. Ulterior, au curs mesajele de încurajare adresate edilului.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *