O familie din Kiev și-a găsit adăpost la pensiunea unor argeșeni

de | 26.02.2022 18:11 | Actualitate, Home

Zeci de mii de ucraineni au ajuns până astăzi în România. La Vama Siret s-au format cozi de mașini și persoane care s-au refugiat în țara noastră.

O familie din Kiev a ajuns, astăzi, la o pensiune din apropierea Câmpulungului, pusă la dispoziție de soții Leonard și Liliana Soare.
“Ce vină au, Vitolii cu soția și doi copii superbi, de 4 și 7 ani, pentru decizia unui criminal de război!! ??  I-am primit ca pe familia noastră!”, a spus proprietarul pensiunii.

De menționat este că o echipă de voluntari din Argeș așteaptă, încă de azi dimineață, cu pachete, ucrainenii care continuă să vină în România. Tinerii voluntari le-au pregătit refugiaților medicamente și hrană.
foto: Facebook/ Grațiela Bâzoi

Acest articol este despre: arges,Familie din kiev,pensiune,refugiati,ucraina

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. Tot respectul.Sunt medic.Dacà aveti nevoie de mine voi fi alàturi de voi.

  2. Felicitari familiei Soare, mereu buna si apropiata de oameni si problemele lor!

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...