Nu uitaţi să fiţi prezenţi joi! Se deschide cel de-al treilea magazin „Peneş Curcanul” din Piteşti

de | 17.09.2015 20:44 | Politica si Administratie

Vă reamintim și în această ediție a ziarului nostru că joi, 17 septembrie, de la ora 10:00, compania braşoveană GALLI-GALO va deschide în Piteşti, în cartierul Găvana 3, pe strada 1 Decembrie 1918, bloc M5, sc. A, colț cu CEC Bank, cel de-al treilea magazin sub brandul „Peneş Curcanul” din Piteşti. Este un eveniment pe care locuitorii unuia dintre cele mai populate cartiere ale Piteștiului, Găvana III, nu trebuie să-l rateze.

Consumul cărnii de curcan ajută la reducerea colesterolului

Peneș Curcanul este singurul producător de carne de curcan la nivel național, care, începând cu anul 2010, a oferit consumatorului român o alternativă pe care vest europenii și americanii o apreciază de foarte multă vreme: o carne ce conține puține calorii, dar în același timp foarte bogată în nutrienți esențiali, recomandată în toate dietele, precum și în alimentația persoanelor cu probleme de sănătate, copiilor, sportivilor sau pur și simplu tuturor celor ce doresc să aibă un regim de viață sănătos.
Consumul cărnii de curcan ajută la reducerea colesterolului, carnea slabă, fără piele, gătită la cuptor, având cea mai redusă cantitate de grăsimi saturate sau colesterol, dintre toate tipurile de carne.
Practic, Peneș a dezvoltat și promovat în ultimii 5 ani pe piața din România nu doar o afacere, ci și un aliat al sistemului imunitar al consumatorului autohton, carnea de curcan, o necunoscută în tradiția consumului românesc de carne până în anul 2010. Ca o idee, înainte de 2010, media consumului de carne de curcan per cap de locuitor la nivel european era de cca 5kg/an, iar în România nivelul de 300 grame/an. În prezent, în special datorită promovării și prezenței permanente pe piață, Peneș a reușit să crească această medie a consumului la un nivel decent de 1,5 kg/cap de locuitor anual.
Să schimbi tradiția și mentalitatea consumatorului nu e deloc un lucru facil și a implicat de-a lungul celor 5 ani un consum imens de resurse atât în ceea ce privește producția, cât și acțiunile de marketing și promovare.
În partea de creștere și abatorizare, Peneș a căutat soluțiile care asigură o calitate pe măsura proprietăților cărnii de curcan: hrană 100% vegetală, ciclu natural de creștere (5-6 luni), măsuri de biosecuritate la cele mai înalte standarde, tehnologie de asomare și sacrificare bazată pe măsurile de bunăstare impuse de normele europene.
Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, atât din punct de vedere al specialiștilor prin certificările obținute ISO 22000, IFS (standard german de calitate), BRC (standard britanic de calitate), dar și din punct de vedere al consumatorului de rând, care a determinat posibilitatea de a domina piața cărnii de curcan din România prin deschiderea a peste 100 de magazine franciză Peneș la nivel național sau prin prezența în cele mai importante hipermarcheturi și supermarcheturi de pe piață.

Unde mai sunt magazine Peneș în Pitești

„Peneş Curcanul” a intrat pe piaţa piteşteană pe 19 iulie 2012, prin inaugurarea magazinului de pe strada Teiuleanu, vizavi de Prefectură, iar interesul piteştenilor pentru carnea de curcan a determinat societatea GALLI-GALO să-şi deschidă şi un al doilea punct de vânzare în Pitești în decembrie 2013, strada Războieni nr. 2, bloc A1 (prelungire str. Exerciţiu). (C.S)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii