Web Analytics
scris joi, 11.10.2018

Noul spital de la Mioveni, gata cel târziu în vara lui 2019

Lucrările continuă în ritm susținut la viitorul spital de la Mioveni, care va fi cel mai modern din țară. La sfârșitul săptămânii trecute, constructorul a început lucrările de anvelopare exterioară a spitalului cu sistem de termoizolație, peste care urmează să fie aplicată fațada. ”Cu fiecare etapă punctată în calendarul lucrărilor planificate, suntem mai aproape de finalizarea acestui proiect extrem de important, nu doar pentru comunitatea din Mioveni, ci pentru un număr de peste 65.000 de persoane din zonă, pe care spitalul le va deservi”, spune primarul Ion Georgescu.
În continuare cei peste 100 de muncitori aflați pe șantier lucrează continuu, indiferent de anotimp sau condițiile meteo, lucrările alternând, fie în interior, la compartimentare și finisare, fie pe exterior.
Aparatura din viitorul spital de la Mioveni va fi şi ea una de top, având de la computer tomograf până la echipament de chirurgie minim invazivă. Pe partea de imagistică, rezultatele vor fi comunicate instantaneu pacienţilor. În total, viitorul spital va avea 177 de paturi. Iar fiecare dintre aceste paturi este de ultimă generaţie, având câte 80 de funcţii.
Lucrările la viitorul spital din Mioveni au început la sfârşitul lui martie 2016, iar dacă totul merge conform graficului, la fel ca până acum, noul spital va fi gata cel mai târziu în vara anului viitor.

Noul spital de la Mioveni, gata cel târziu în vara lui 2019

Distribuie!

0 Comentarii