Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

CS Mioveni a ratat victoria pe final în deplasare cu Șelimbăr

CS Mioveni a pierdut puncte importante în deplasare cu Șelimbăr, scor 2-2, în etapa 9 a play-off-ului din Liga 2. Trupa lui Schumacher mai are o singură miză în acest sezon, ocuparea unui loc mai bun în perspectiva meciurilor de baraj pentru promovarea în Superliga. CS Mioveni a condus până spre finalul partidei, dar a fost egalată în minutul 87 de trupa lui Claudiu Niculescu, cel care înaintea meciului a anunțat că va pleca de la formația din Liga 2.

CS Mioveni a ratat victoria pe final în deplasare cu Șelimbăr

Citește și: Câmpulungul se pregăteşte să devină staţiune

Oaspeții au deschis scorul în minutul 8. Remus Guțea a pătruns în careu și a șutat, Gîț a deviat, iar mingea a intrat în poartă. În min 38, scorul devine 2-0. Massaro a executat un corner, mingea a ajuns la Burnea, care l-a executat pe portarul gazdelor, mingea fiind deviată de același Gîț. Trupa lui Claudiu Niculescu a redus din handicap chiar înainte de pauză, în minutul 42. Raul Gherman a trimis cu capul în poarta lui Sima după un corner. Și a egalat pe final, în minutul 88, după o lovitură liberă executată perfect de Alexandru Gîț. S-a terminat 2-2, iar Mioveni a ratat șansa de a lua o opțiune serioasă pentru locul superior de baraj. În ultima etapă, CS Mioveni primește vizita celor de la Corvinul Hunedoara.

CS Mioveni: Sima – Trașcu, Garutti,Ignat, Burnea – Massaro, Cărăuș, Gutea – Blănaru, Costea, Căprescu. Rezerve: Bădescu, Duțan, Gogor, Bolohan, Văsălie, Dică, Șerbănică.

Citește și: Eduard Cotea, Andrei Stoica și Adelin Mircea, convocați la reprezentativa României U18

La finalul sezonului din Superligă și Liga 2, locul 5 din eșalonul secund va înfrunta locul 14 din prima ligă (ocupant în prezent de Poli Iași), în timp ce locul 6 se va duela în dublă manșă cu gruparea clasată pe poziția a 13-a (ocupată acum de FC Voluntari). Astfel, cel puțin teoretic, Miercurea Ciuc și CS Mioveni au interesul să facă tot ce le stă în putere pentru a termina campionatul pe 5, pentru a întâlni la barajul de supraviețuire / promovare un adversar ușor mai abordabil.

Foto: CS Mioveni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *