Web Analytics
scris joi, 27.08.2015

Noi probleme la Molivişu: facturi şi documente sub semnul întrebării

Deşi primăriile implicate în proiectul staţiunii montane din nordul judeţului Argeş (Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ) au primit bani cu împrumut de la Trezoreria Naţională pentru continuarea lucrărilor, la Molivişu au apărut din nou probleme. Se pare că organismul intermediar de la Călăraşi, ADR Sud-Muntenia, refuză să deconteze cheltuielile făcute până acum pentru că anumite facturi şi documente emise ridică nişte semne de întrebare.

Noi probleme la Molivişu: facturi şi documente sub semnul întrebării

„Există semne de întrebare din punctul de vedere al ADR Muntenia cu privire la decontarea facturilor şi cheltuielilor. Dacă cei de la ADR Muntenia nu vor deconta cheltuielile care s-au făcut în perioada aceasta şi nu vor recunoaşte facturile sau toate documentele, atunci proiectul poate fi stopat. În aceste zile negociază între ei, cu managerul de proiect şi preşedintele ADI Molivişu. Sper să mă întâlnesc şi eu sâmbătă sau duminică cu dl director Liviu Muşat şi să vedem care sunt motivaţiile. Cred că cea mai importantă motivaţie e că nu se încadrează în termenul real de execuţie al lucrărilor. Sunt întârziate lucrările. Când intri în amănunte în proiect, atunci descoperi ba că trebuie scrisoare de garanţie, ba că trebuie nu ştiu ce aviz care nu a fost făcut şi atunci apar discuţii, că proiectul nu a fost gândit de la început cap-coadă cu toate datele concrete”, a declarat preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău.
I.H.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...