Web Analytics
scris joi, 04.12.2014

„Noi nu ne gândim la câştigarea campionatului, ci tot timpul la meciul care urmează”

# Sorin Căprărescu, managerul BCMU Piteşti este cât se poate de modest.

„Noi nu ne gândim la câştigarea campionatului, ci tot timpul la meciul care urmează”

# Care sunt „ingredientele” parcursului foarte reuşit al echipei din ultima perioadă?
– Rezultatele se datorează în primul rând echipei pe care am construit-o anul acesta şi mă refer la jucătorii care au venit, iar apoi printr-o muncă exemplară la antrenamente. Până la urmă valoarea jucătorilor şi-a spus cuvântul!
# Ce jucător poţi evidenţia în mod deosebit?
– Nu evidenţiez pe nimeni, evidenţiez întreaga echipă pentru că şi anul acesta şi anul trecut, noi am încercat să construim o echipă competitivă, să fim o adevărată familie, fără individualităţi. Jucătorii au trebuit să înţeleagă că la noi la echipă jocul este unul colectiv, nu individual.
# Care au fost motivele rezilierii contractului cu Radenko Pilcevic?
– Rezilierea contractului s-a făcut de comun acord, dar noi am fost cei care am decis să reziliem contractul cu el pentru că ieşea din tiparele noastre şi anume jocul în echipă. El nu a înţeles rolul său în echipă, nu a înţeles că un coordonator de joc trebuie să coordoneze echipa, să aşeze echipa în atac, ci a înţeles că jocul trebuie făcut mai mult pentru sine. Pentru faptul că este un jucător individualist am convenit să reziliem contractul. Oricum noi îi mulţumim pentru activitatea depusă în cadrul echipei și îi urăm mult succes în continuare.
# Ce variante aveţi pentru acest post?
– Suntem în căutări de jucător şi sperăm să-l înlocuim pe Pilcevic în cel mai scurt timp. Nu o să stăm cu mâinile în sân şi în următoarea perioadă o să aducem şi un înlocuitor care o să joace mult mai bine decât ceea ce a jucat Pilcevic.
# Decesul dlui Ziguli pe de o parte şi arestarea primarului Pendiuc pe de altă parte au influenţat în vreun fel activitatea echipei ştiut fiind faptul că cei doi au fost doi oameni foarte importanţi pentru echipă?
– Noi mergem mai departe. Jucătorii sunt profesionişti şi îşi respectă datoria de baschetbalişti. Ei trebuie să-şi facă datoria indiferent de condiţiile care sunt la echipă. Mai departe vom vedea ce va fi, sperăm să fie bine şi să ne putem desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii.
# Au existat probleme din punct de vedere organizatoric?
– Chiar nu au existat probleme din acest punct de vedere. Lucrurile merg la fel ca şi până acum, totul este în regulă.

„Este adevărat că a fost o întârziere de plată a salariilor, dar totul s-a rezolvat”

# Ce şanse aveţi la câştigarea campionatului şi care sunt principalele adversare?
– Noi nu ne gândim la câştigarea campionatului, ci tot timpul la meciul care urmează, să reuşim să facem lucruri cât mai bune, să ne antrenăm cât mai bine şi să luăm fiecare meci în parte şi să-l tratăm cu seriozitate. În acest fel automat că vor apărea şi rezultatele.
# Bun, atunci care este obiectivul pentru acest sezon?
– Obiectivul rămâne cel anunţat la începutul campionatului şi anume accederea în play-off şi accederea în final-four-ul Cupei României. Aici vom avea parte de meciuri eliminatorii şi totul este posibil indiferent cu ce echipă vom juca. Este un singur joc, nu este tur-retur şi se poate întâmpla absolut orice. Noi ne dorim din tot sufletul să fim printre cele patru care acced în final-four-ul Cupei României. În ceea ce priveşte campionatul ne dorim accederea în play-off şi aici ne dorim să ocupăm un loc cât mai sus, de preferat în primele patru.
# Există unele zvonuri conform cărora există unele restanţe salariale la echipă. Ce ne poţi spune despre asta?
– Este adevărat că a fost o întârziere de plată a salariilor, dar totul s-a rezolvat, totul este în regulă, iar băieţii sunt în continuare concentraţi pe ceea ce urmează, iar ceea ce urmează este să ne menţinem în primele patru formaţii din România.
# Ce le transmiţi iubitorilor baschetului argeşean?
– Să aibă încredere în această echipă pe care am construit-o anul acesta, să fie alături de noi ca şi până acum şi nu o să-i dezamăgim.
Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...