Web Analytics
scris miercuri, 21.12.2022

Noi contracte finanțate prin PNRR la Pitești

Primarul Cristian Gentea a asemnat alte 8 noi contracte finanțate prin PNRR pentru municipiul Pitești. Anunțul a fost făcut de edil în cadrul conferinței de presă festivă organizată miercuri, 21 decembrie.

Noi contracte finanțate prin PNRR la Pitești

Citește și: Fostul primar de la Corbeni, Remo Mateescu, anchetat pentru obţinerea nejustificată de fonduri APIA pe când soţia era inspector de zonă

Contractele în valoare de 14,5 milioane euro constau în proiecte de renovare la unitățile de învățământ, astfel: renovări moderate la Colegiile „Maria Teiuleanu”, „Al. Odobescu”, Școala „T. Arghezi”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, două renovări aprofundate la Șc. Generală „Ion Pillat” și la Liceul Tehnologic Astra și două renovări moderate la două clădiri publice. Cristian Gentea i-a mulțumit public secretarului de stat Vlad Niculae, prezent și el la conferință, pentru eforturile făcute pentru județul Argeș: „Vreau să-i mulțumesc domnului secretar de stat Vlad Niculae. Este un om extraordinar (…) Sunt mândru că am propus un asemenea profesionist pentru Ministerul Dezvoltării”.

Primarul Piteștiului a mai transmis că până la finalul anului vor mai fi semnate încă patru contracte prin PNRR, iar în ceea ce privește anul 2023, Cristian Gentea e sigur că investițiile se vor finaliza cu succes.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *