Web Analytics

Ne-a bătut și Farul acasă și FC Argeș devine Clinceniul play-off-ului

de | 9.04.2022 19:52 | Actualitate, Sport

Un alt meci în care FC Argeș se vede condusă după ce face cadou un gol adversarilor. Dacă gafeorul în meciul de la Cluj a fost Joao Miguel, acum a fost rândul portarului Greab să-și îngroape echipa. Acesta a respins o centrare relativ simplă către Radaslavescu, iar jucătorul Farului n-a iertat și a deschis scorul în minutul 27.

Citește și: CS Mioveni joacă la Mediaș, acolo unde vara anului trecut a promovat în Liga I

Alb violeții au avut o singură ocazie să egaleze în prima repriză, prin Antun Palic. Altfel, au acuzat șocul golului pornit din gafa lui Greab, care a și părăsit terenul după ce a călcat strâmb cu piciorul stâng.

FC Argeș începe mai bine repriza a doua, cu dominare asupra Farului și două ocazii clare de gol. Mai întâi prin Cristi Dumitru, care pătrunde lateral stânga în careu și, după ce dezechilibrează doi adeversari prin mișcări scurte din corp, șutează puternic cu dreptul, iar Aioanei respinge peste poartă. Apoi, prin Said, care, după ce cară în spate doi constănțeni care nu reușesc să-l dezechilibreze, șutează pe jos din 14 m, dar Aioanei reține din două mișcări. 

 Însă vine golul lui Adrian Petre pentru Farul, în minutul 61, și constănțenii închid conturile devreme, cu 2-0 la Pitești.

FC Argeș s-a tăiat inexplicabil și n-a arătat o fărâmă de atitudine în ultimele 30 de minute. Asta în contextul în care n-avea niciun fel de presiune: a scăpat de retrogradare și nici la titlu nu se bate.

Citește și: Gheorghe Cristian, fostul portar al FC Argeş: „Pe 15 ianuarie 2022 am reintrat în pâine la FC Argeş”

Și atunci, de ce atâta indolență? Și cu Steaua am pierdut cu 3-2 pe teren propriu, la ultima fază a meciului, dar alb violeții au arătat determinare, au mâncat parcă iarba din Trivale.

Doamne, iartă-mă, dar când vezi un așa concurs de lene pe gazon, mai că ești tentat să te gândești și la blat, la o reciprocitate ceva! Cu a patra înfrângere din patru jocuri și cu zece goluri primite, FC Argeș devine „Clinceniul” play-off-ului. Trist, dar adevărat!                                               

    Gabriel Grigore                                     Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

7 Comentarii

  1. Fara miză , într-adevăr, un joc fără emotii, mai relaxat. Dar fara miză , jocul nu este stăruitor, cu eforturi maxime
    Nu numai in fotbal

    Răspuns
    • Fara miza? Exista o miza imensa la fiecare meci al FC Arges din play-off, miza de a nu ramane in statisticile istorice drept singura echipa care nu a castigat niciun punct de-a lungul play-off-urilor disputate in Romania. Si exista o miza si mai mare, aceea a notorietatii lui Gentea, primarul care cheltuieste milioane de euro pe an din bugetul orasului pe intretinerea fotbalistilor, in loc sa foloseasca banii aia din taxe si impozite pe ceva util.

      Răspuns
      • Corecta observatie!
        Gentea plateste din banii nostri niste gloabe de fotbalisti cu ifose de vedeta, in loc sa faca ceva util pt oras cu acele MILIOANE DE EURO!

        Răspuns
        • Care milioane ? Sa le facem socoteala ,la un buget anunțat de 3,5 mil € ,2,6 mil vin de la tv ,3-4 sute de mii de la sponsori ar rămâne vreo 500 de mii ,deci care milioane ?!!

          Răspuns
      • Care milioane? Argesul are un buget de 3-3,5 mil de € ,2,6 primește de la televiziuni (loc 6),5-6 sute de mii de la sponsori ,rămân vreo 2-3 sute de mii ,deci care milioane ?

        Răspuns
    • Nu cumva,e ceva putred in Danemarca?nu cumva paradisul promis de Vlădoiu si Prepelita,arată mai mult a mar putred?Ce tot ridicați in slavi pe Prepelita?e clar ca a scăpat pe jucători de sub control i n-are vreun căpitan care sa tina vestiarul in frâu. Oricât mi-ar fi sa recunosc,dar ,aici Gentea are dreptate.Din vara,un antrenor, un alt presedinte de club,alti jucători. Dar e nevoie de buget baban .,

      Răspuns
      • Toate, numai cu bani. Dar multi. Pentru a avea jucatori de valoare, după legea cererea si ofertă, se reglează piața jucătorilor. Cine oferă mai mult, îi cumpără.
        Rezultatele unei echipe nu depind numai de cauze interne, ci si de ce este in celelalte echipe. Care nu te lasă… Dar se visează mult de FC Arges. Una e dorința, alta este putința!

        Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *