Web Analytics

CS Mioveni joacă la Mediaș, acolo unde vara anului trecut a promovat în Liga I

de | 8.04.2022 16:58 | Actualitate, Sport

Luni, CS Mioveni are programat următorul meci din Liga I, la lanterna roșie Gaz Metan Mediaș. Partida contează pentru etapa a 4-a a Play-out-ului Ligii I. Elevii lui Alexandru Pelici au jucat ultimul meci vinerea trecută, la FC U Craiova. În Bănie, galben-verzii au fost egalați la unu, in extremis, pe final.

Este pentru a treia oară când echipa din Mioveni evoluează, pe stadionul din Mediaș, în ultimul an. Galben-verzii au aminitiri plăcute de aici, după ce în vara anului trecut au promovat pe această arenă, învingând Hermannstadt-ul la baraj. Apoi, debutul în Liga I s-a produs tot pe acest stadion, iar atunci gazdele au învins, nemeritat cu 1-0. În fine, jocul de luni va fi al treilea pe care argeșenii îl dispută în compania medieșenilor. În turul campionatului au pierdut cu 1-0, iar în retur au învins, acasă, tot cu 1-0.

Citește și Dobrești: Arestat de polițiști pentru lovituri cauzatoare de moarte

Gaz Metan Mediaș a ajuns ultima în Liga I după colapsul financiar în care echipa a intrat. În momentul de față ocupă locul 10 în play-out, cu -13 puncte, după penalizările repetate pe care le-a suferit. În primele 3 etape din play-out, Mediașul a pierdut 0-2 acasă cu FC U Craiova, cu 5-0 în deplasare la Botoșani și cu 4-0 în deplasare la UTA. De partea cealaltă, Mioveniul are o victorie, 1-0 cu Chindia, un egal, 1-1 la FC U Craiova și o înfrîngere 1-3 la Sepsi Sf Gheorghe.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *