Web Analytics

Naționala de volei a României joacă în Golden League la Pitești!

de | 24.05.2023 16:37 | Actualitate, Home, Sport

După cum v-am anunțat, „naționala” de volei a României va debuta în Golden League, sâmbătă, 27 mai, la ora 17, la Pitești Arena, într-un meci contra Slovaciei, în grupa din care mai face parte Cehia.

Citește și: Primăria Pitești are meci cu echipa piloților de raliu. Gentea: „Anul trecut, scorul a fost… Mult la zero pentru noi”

Peste tot pe unde am jucat în România, am simțit sprijinul fanilor. La Alexandria, la Piatra Neamț, dar sunt sigur că fanii vor veni și la Pitești. Sperăm să le aducem și noi bucurie prin rezultate”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Pitești.

Suntem nerăbdătoare să jucăm. Vrem să arătăm de ce suntem în stare pe teren. Fetele m-au primit senzațional. Am și emoții, dar vor trece”, a spus și Elizabet Inneh, cea care va debuta în echipa națională contra Slovaciei.

Iubitorii sportului sunt invitați să nu rateze „spectacolul garantat” de sâmbătă, de la Pitești Arena, acolo unde vor avea parte de premii și de multe surprize, se mai arată în comunicatul de presă al Primăriei.

Biletele se pot achiziționa de pe siteul biletesmart.ro sau de la casieria Pitești Arena.

România joacă pentru o calificare în semifinalele Golden League. În sezonul trecut a disputat finala. Următorul meci din grupă al României va fi la Ostrava, pe 3 iunie, la ora 17, cu Cehia, urmând ca pe 8 iunie, la aceeași oră, tot la Pitești Arena, să se dispute returul cu cehoaicele. Ultimul meci al grupei, Slovacia – România, este programat pe 17 iunie, la ora 20, la Nitra.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *