Web Analytics

Primăria Pitești are meci cu echipa piloților de raliu. Gentea: „Anul trecut, scorul a fost… Mult la zero pentru noi”

de | 24.05.2023 13:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Miercuri (24 mai) după amiază, la ora 18, echipa Primăriei Pitești va juca pe „sinteticul” de la Marcea, Ștefănești, un meci de fotbal – care se pare că devine tradiție – cu o selecționată a piloților de la Raliul Argeșului, competiție ce va avea startul festiv, joi, în centrul municipiului.

Citește și: Vali Porcișteanu, despre Raliul Argeșului: „Superspeciala de la Pitești va fi un deliciu”

Primarul Cristian Gentea era foarte optimist miercuri dimineață în legătură cu această partidă, știind sigur că va face scor, dată fiind valoarea scăzută în materie de fotbal a adversarilor. „Anul trecut i-am bătut rău de tot. Cât a fost scorul? Nu mai știu. Mult la zero… La noi a jucat și Prepeliță vreo 15 minute, era antrenor, dar nu era nevoie… Am jucat la porți normale, apoi adversarii au pus la ei o poartă mai mică, din aceea de copii, iar noi am rămas cu poarta normală și, în fine, ei au întors poarta invers, că luau prea multe…” – a spus primarul, ironizându-și adversarii.

Joacă sau nu două minute Gelu Tofan?

În fine, provocat de o întrebare, edilului-șef i-a intrat în… vizor și viceprimarul Gelu Tofan: „Nu, el nu va juca la noi. Nu e pregătit. Să se mai antreneze și mai vedem”.

„Poate joc și eu vreo două minute, la final, dacă obosește domnul primar; intru eu îl locul dumnealui” – a tatonat puțin atmosfera Gelu Tofan, care era, cum îl știm, numai zâmbet…

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *