Web Analytics

Narcis Sofianu, consilier judeţean PNL: „Voi candida deocamdată în interiorul partidului pentru funcţia de primar al Piteştiului”

de | 22.07.2015 15:39 | Politica si Administratie

# Ce noutăți aveți legat de scandalul cheltuielilor de la Handbal Club Argeș?
– Noutățile sunt că din ziarul dvs am aflat că dl președinte Florin Tecău ar dori să-mi pună la dispoziție un raport al Curții de Conturi din care reiese că acolo totul este ok, inclusiv decontarea băuturilor alcoolice, a acadelelor și a ouălelor cu surprize. Pentru că nu am primit la întâlnirea cu dl. președinte Tecău acest raport, săptămâna trecută am adresat o cerere scrisă pentru a-mi pune la dispoziție acel raport. Aceeași cerere am înaintat-o și la Camera de Conturi Argeș pentru a-mi pune la dispoziție actele de control realizate în legătură cu finanțările nerambursabile acordate de Consiliul Județean Argeș clubului de handbal.

„Nu am primit niciun răspuns de la Consiliul județean și Curtea de Conturi privind scandalul de la clubul de handbal”

# Deci până în prezent nu există niciun răspuns de la nicio instituție la care ați făcut această cerere.
– Nu. La începutul acestei săptămâni am depus a treia solicitare, revenire la revenire, prin care solicit dlui președinte Florin Tecău să-mi spună dacă a verificat aspectele identificate de mine și dacă a luat măsuri pentru recuperarea prejudiciului suferit de Consiliul Județean Argeș.
# A existat vreo reacție din partea conducerii clubului de handbal vizavi de cele semnalate de dvs?
– Pe mine nu m-au contactat în niciun fel.
# În altă ordine de idei, vă întreb dacă ne puteți spune ceva despre candidatura dvs la funcția de primar al municipiului Pitești din partea PNL?
– La sfârșitul acestei săptămâni voi face un anunț în acest sens la care veți fi invitați și dvs.
# Dle Sofianu, candidați sau nu la Primăria Pitești?
– În principiu pot spune că voi candida, adică mă voi înscrie în competiția asta internă. Încă nu s-a stabilit dacă eu voi candida din partea PNL. Repet, voi candida deocamdată în interiorul partidului pentru funcția de primar al Piteștiului.
# Ce contracandidați aveți în partid?
– Nu cunosc decât din presă, dar nu pot să confirm. Am înțeles că ar fi vorba despre Marius Postelnicescu și Mișu Tudor. Știu că își mai dorea la un moment dat Olimpia Doru, dar am înțeles că este posibil să nu-și fi depus cererea. Oricum în această privință nu am nimic oficial!
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii