Web Analytics

Muzeul Județean Argeș, gazda unui vernisaj cu tematică chinezească

de | 14.06.2021 23:56 | Cultură, Actualitate

Expoziție temporară Better Tourism, Better Life, Better World

Muzeul Județean Argeș în parteneriat cu asociația ChinaRo, a organizat o expoziție de fotografie intitulată Better Tourism, Better Life, Better World.


Expoziția prezintă un regal de fotografie tematică, peisaje uimitoare și imagini de pe întreg cuprinsul Chinei. Un îndemn la a vizita locuri și oameni minunați și o lecție despre cum turismul poate susține dezvoltarea economică.


Ambasada Republicii Populare Chineze la București a fost reprezentată de doamna consilier Zhao Li, diplomatul chinez transmițând cu această ocazie mesajul Excelenței Sale, dna ambasador Jiang Yu. La eveniment au mai participat domnii Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Geroegescu – primarul orașului Mioveni, City Managerul primăriei municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor, directorul Muzeului Județean Argeș – lector. Univ. dr. Cornel Popescu, conducerea Asociației ChinaRo, precum și reprezentanți ai societății civile și mass media.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 09.00 – 19.00, iar intrarea este liberă.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Exista in Pitesti la MOBILUX un magazin cu produse de artizanat oriental.Se numeste chiar ORIENT si este ca o expozitie dar de care nimeni nu vorbeste.