Muzeul Județean Argeș, gazda unui vernisaj cu tematică chinezească

de | 14.06.2021 23:56 | Actualitate, Cultura, Home

Expoziție temporară Better Tourism, Better Life, Better World

Muzeul Județean Argeș în parteneriat cu asociația ChinaRo, a organizat o expoziție de fotografie intitulată Better Tourism, Better Life, Better World.


Expoziția prezintă un regal de fotografie tematică, peisaje uimitoare și imagini de pe întreg cuprinsul Chinei. Un îndemn la a vizita locuri și oameni minunați și o lecție despre cum turismul poate susține dezvoltarea economică.


Ambasada Republicii Populare Chineze la București a fost reprezentată de doamna consilier Zhao Li, diplomatul chinez transmițând cu această ocazie mesajul Excelenței Sale, dna ambasador Jiang Yu. La eveniment au mai participat domnii Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Geroegescu – primarul orașului Mioveni, City Managerul primăriei municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor, directorul Muzeului Județean Argeș – lector. Univ. dr. Cornel Popescu, conducerea Asociației ChinaRo, precum și reprezentanți ai societății civile și mass media.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 09.00 – 19.00, iar intrarea este liberă.

 

Acest articol este despre: china,expozitie,muzeul judetean arges,vernisaj

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 comentariu

  1. Exista in Pitesti la MOBILUX un magazin cu produse de artizanat oriental.Se numeste chiar ORIENT si este ca o expozitie dar de care nimeni nu vorbeste.

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...