Web Analytics
scris luni, 21.03.2022

Moșoaia: Reținuți pentru furtul unui autoturism

În ziua de 20 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind furtul unui autoturism, și au reținut doi bărbați, de 28 și 24 de ani, bănuiți de săvârșirea faptelor ce fac obiectul cercetării.

Moșoaia: Reținuți pentru furtul unui autoturism

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 17 spre 18 martie a.c., cei doi ar fi sustras un autoturism de pe raza localității Moșoaia, în împrejurarea în care acesta era neasigurat, cu cheia de contact în habitaclu. Autoturismul în cauză a fost găsit incendiat, în ziua de 18 martie a.c., pe raza localității Albota.

Citește și Peste 15.000 de argeșeni s-au autorecenzat până în prezent

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi bărbați, de 28 de ani, din Moșoaia, și 24 de ani, din Băbana, bănuiți de furtul autoturismului, conducere fără a poseda permis de conducere și distrugere prin incendiere, în cauză fiind desfășurate cercetări conform art. 229, 335 și 253 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *