Web Analytics

Monumente din Genova, iluminate în culorile tricolorului românesc, de Ziua Națională

de | 30.11.2023 17:41 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Genova este unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia, cunoscut pentru arhitectura sa atrăgătoare și peisajele spectaculoase. Cu o istorie bogată și o cultură fascinantă, orașul se pregătește acum să sărbătorească Ziua Națională a României printr-o demonstrație de culoare și lumină. Monumente renumite, cum ar fi Palatul Ducal sau Piazza De Ferrari, vor străluci în culorile tricolorului românesc, aducând astfel un omagiu comunității românești din Genova și demonstrând solidaritatea cu țara noastră.

Citeşte şi: Dănuţ Dinu: „Cer din nou demisia şefului Poliţiei Locale Piteşti”

În perioada 30 noiembrie – 02 decembrie, Genova va fi cu adevărat o oază de culoare și bucurie. Orașul se pregătește să celebreze alături de români Ziua Națională a României. Iluminarea monumentelor în nuanțele tricolorului românesc, roșu, galben și albastru, va aduce un sentiment de apartenență și va transmite un mesaj de prietenie și solidaritate între cele două țări. 

Potrivit Consulatului General al României la Torino, monumentele iluminate sunt Fântâna de Ferrari și clădirea Regiunii Liguria.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *